Glazenwasserij E.J. Janssen is inzetbaar voor verschillende diensten en totaal onderhoudt. Met verschillende diensten bedoelen wij dan ook:

  • Glas bewassing
  • Spinnenbestrijding
  • Schoonmaak werkzaamheden
  • Totaal onderhoud

 

 

 

 

Glas bewassing:

Bent u op zoek naar de geschikte glazenwasser voor uw pand? Dan bent u op het juiste adres! Door middel van verschillende materialen is geen klus te gek, of te moeilijk. Wij hebben beschikking tot de volgende materialen om al uw glas bereikbaar te maken:

  • Tucker installatie (tot wel 20 meter)
  • Tucker installatie voor binnen
  • Hoogwerkers
  • Ladders

 

Telescopisch

Het telescoopsysteem werkt als volgt. Door middel van een zachtharige borstel op een telescoopstok, borstelt en spoelt de glazenwasser de ramen inclusief de omlijstingen schoon. Het water wat wij hierbij gebruiken is gedemineraliseerd. Dit pure, kalkloze water heeft een reinigende werking. Hierdoor hoeft de glazenwasser dan ook geen reinigingsmiddel te gebruike Bij deze werkwijze is het belangrijk dat de glazenwasser de ramen goed spoelt, zodat al het vuil van de ramen en kozijnen verwijderd wordt. Na de spoeling blijft er alleen schoon, puur water achter.

Dit pure, gedemineraliseerde water hoeft dan ook niet meer door een raamwisser van het raam te worden verwijderd. Het droogt door de puurheid streeploos op.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spinnen bestrijding

Heeft u last van spinnen? Geen probleem wij lossen het voor u op!

Als wij 2 keer per jaar uw huis, kantoor of bedrijf behandelen met ons speciale biologische spinnen bestrijdings middel heeft u het hele jaar geen last meer van spinnen!

Heeft u last van ander ongedierte? Dat is ook geen probleem want wij staan aangesloten aan een ongedierte bestrijdings bedrijf

 

 

 

 

Softwash

 
Wat is Softwash:

Softwash is een veilige en effectieve manier om buiten oppervlaktes schoon te maken. Softwash is een reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare chemie. Middels deze methode worden schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën aangepakt en dit zorgt ervoor dat het te reinigen oppervlak weer grondig schoon wordt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lage druk en dus geen hogedruk, waardoor er geen kans is op schade aan het te reinigen oppervlak.

Nog een groot voordeel is dat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, hierdoor blijft het te reinigen oppervlak soms wel 3 tot 5 keer langer schoon. 

Softwash wordt meestal gebruikt voor het schoonmaken van daken, allerlei soorten gevels, straatwerk, geschilderd houtwerk, trespa, vlonders en schuttingen, zonneschermen, markiezen etc. In feite bijna alle buiten oppervlaktes die je je kan bedenken. 


Voor meer informatie over Softwash kunt u contact met ons opnemen.